Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині проводитиметься санітарний відстріл лисиць

На Кобеляччині проводитиметься санітарний відстріл лисиць

24 листопада 2023 року під час оперативно-розпорядчої наради щодо ефективності проведеної пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин були узгоджені методи проведення санітарного відстрілу рудої лисиці. Конкретно, в період з 25 листопада по 25 грудня 2023 року представниками мисливських господарств буде виконано відстріл лисиці рудої для регулювання чисельності тварин на території Кобеляцької громади та для проведення відбору біологічного матеріалу для визначення імунітету тварин до хвороби.

У нараді взяли участь в.п. міського голови-секретар ради Василь Фещенко, його заступники, представники Полтавського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області, члени Кобеляцької міської державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, депутати міської ради, керівники лісництв та мисливських господарств, що діють на території громади.

Тому керівництво Кобеляцької громади закликає мешканців, які проживають поблизу мисливських угідь, у період з 25 листопада по 25 грудня 2023 року не панікувати від окремих пострілів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації