Вхід | Реєстрація

Міні-футбольний чемпіонат стартував у Білицькій громаді

Міні-футбольний чемпіонат стартував у Білицькій громаді

Футбольні матчі відкритого турніру «з міньки» проходитимуть на майданчиках зі штучним покриттям у Біликах та Бутенках.

У суботу, 25 листопада, у Білицькій територіальній громаді розпочався відкритий чемпіонат з міні-футболу. У зимовому турнірі беруть участь 8 команд із Білицької територіальної громади та 1 колектив із сусідньої, Новосанжарської ОТГ. Зокрема, Білики представляють команди «Сокіл-1» та «Сокіл-2», Бутенки — «Олімп» і «Школа», Вітрову Балку — «Фаворит», Марківку, Чорбівку та Червоні Квіти — колективи з однойменними назвами.

На спортивному майданчику в Бутенках зіграли «Сокіл-1» проти «Червоних Квітів». У цьому матчі біличани здолали квітян з рахунком 8:5. Гравці «Фавориту» забили 9 голів у ворота «школярів». При цьому бутенківцям вдалося відквитати 5 м’ячів. Як результат, 9:5 — «Фаворит» попереду.

Новосанжарська «Чкалова» перемогла бутенківський «Олімп» з рахунком 8:3.

Матч між командами «Марківка» — «Чорбівка» перенесено, її спортсмени зіграють найближчим часом. Команда «Сокіл-2» минулі вихідні відпочивала.

Наступні поєдинки проходитимуть 2 грудня, із 10-ої години, на штучних майданчиках у Біликах та Бутенках.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2023, 16:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації