Вхід | Реєстрація

Студенти, які отруїлися, перебувають у медзакладах, – Полтавська ОВА

Студенти, які отруїлися, перебувають у медзакладах, – Полтавська ОВА

Студенти, які напередодні отруїлися, продовжують перебувати на стаціонарному лікуванні. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

– У більшості стан покращився, але у чотирьох ще тримається підвищена температура. Усі постраждалі отримують необхідну допомогу, – розпровів Філіп Пронін.

Нагадаємо, 6 грудня у Полтаві зафіксували отруєння 27 студентів. Після того, як Вищі навчальні заклади, причетні до цієї новини, спростували інформацію про масове отруєння студентів, увечері Філі Пронін, голова Полтавської ОВА, уточнив, що студенти отруїлися в закладі громадського харчування «Студентське кафе», яке розташоване на території Полтавської політехніки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2023, 09:40 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації