Вхід | Реєстрація

Біличани придбали кросовер для військових

Біличани придбали кросовер для військових

Жителі Білицької територіальної громади придбали черговий автомобіль для земляків-військовослужбовців.

Як повідомили в  Білицькій селищній раді, минулого тижня захисникам передали ще одну автівку. Збором благодійних коштів на кросовер «Міцубіші Аутлендер» займалися голова громадської організації «Громада. Інвестиції. Розвиток.» Валерій Буряк та працівники селищної ради. Автомобіль передали військовослужбовцю-земляку, який несе службу на сході Харківщини, та його побратимам.

Кросовер придбали за 230 000 гривень. Автомобіль пройшов повне технічне обслуговування і готовий до виконання військових завдань.

Також благодійники придбали за 20 000 гривень і передали зимову гуму для спеціалізованого транспортного засобу військовослужбовцям сил протиповітряної оборони.

Участь у зборі коштів взяли керівники більше 30 фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Білицької громади.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2023, 12:23 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації