Вхід | Реєстрація

Двом студенткам техуніверситету призначили президентські стипендії

Марина Герасименко, студентка архітектурного факультету, гр. 301-АО, та Марина Сажко, студентка фінансово-економічного факультету, гр. 301-ЕФ отримали академічну стипендію Президента України на ІІ семестр 2010 р. відповідно до наказу Міністерства освіти й науки України від 11.03.2010 р. “Про призначення академічних стипендій Президента України студентам вищих навчальних закладів на ІІ семестр 2009-2010 н. р.”.
Крім того, Оксану Бічуріну, студентку фінансово-економічного факультету, гр. 401-ФМ нагородили призначенням іменної стипендії міського голови відповідно до рішення сесії Полтавської міської ради "Про затвердження положення про порядок призначення та виплат іменної стипендії міського голови студентам вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (державної та недержавної форми власності) Полтави".

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 13:51 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації