Вхід | Реєстрація

Біля Орлика затримали браконьєра

Біля Орлика затримали браконьєра

Порушник встиг «нарибалити» більш ніж на 100 тисяч гривень.

10 грудня працівники Полтавського рибоохоронного патруля зафіксували черговий факт грубого порушення Правил рибальства.

Браконьєр рибалив у межах регіонально-ландшафтного парку «Нижньоворсклянський». Порушникові вдалося спіймати 115 рибин переважно сріблястих карасів загальною вагою 20 кілограмів.

За свою незаконну діяльність чоловіку доведеться компенсувати 116 681 гривню завданих державі збитків.

За цим фактом старший державний інспектор рибоохоронного патруля склав протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП.

Також на місце події рибінспектор викликав правоохоронців для проведення слідчих дій. Зараз вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових рішень за ознаками статті 249 ККУ (Незаконне заняття рибним промислом).

Рибу та заборонені знаряддя лову поліцейські вилучили.

Крім штрафу за незаконний вилов риби, правопорушнику буде нарахована сума компенсації за кожну виловлену рибу, незалежно від її розміру і ваги.

Тобто, за 1 екземпляр незаконно впійманої щуки порушник сплатить 3 468 гривень, окуня — 3 162, ляща — 1 649, карася сріблястого — 1 581.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2023, 09:40 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації