Вхід | Реєстрація

У Полтавській громаді збили пішохода – чоловік загинув на місці

У Полтавській громаді збили пішохода – чоловік загинув на місці

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня близько 19-ї години на автодорозі Київ-Харків-Довжанський у селі Абазівка Полтавської громади. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За попередньою версією слідства, легковий автомобіль RAVON R2, під керуванням полтавця 1975 року народження, допустив наїзд на місцевого пішохода 1977 року народження. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини, за даним фактом слідчим обласного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Шановні громадяни! Поліція Полтавщини закликає водіїв не ігнорувати попередження синоптиків та екстрених служб про погіршення погодних умов. Завжди враховуйте таку інформацію перед виїздом на дорогу та завчасно вживайте заходів безпеки під час руху в складних погодних умовах.

Також наголошуємо всім пішоходам, що переходити проїзну частину доріг дозволено тільки у відведеному для цього місці. Рекомендуємо в темну пору доби та під час обмеженої видимості обов’язково використовувати на одязі світловідбивні елементами. Це допоможе водіям вчасно побачити людину на дорозі та уникнути ДТП.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2023, 12:01 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації