Вхід | Реєстрація

Анатолій Новописьменний здобув «європейське золото»

Анатолій Новописьменний здобув «європейське золото»

Уродженець села Лебедине Кобеляцької громади став переможцем європейського турніру.

Минулої суботи в естонському місті Тарту завершився чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу.

За інформацією пресслужби Національної Федерації Пауерліфтингу України IPF, наш земляк Анатолій Новописьменний виступав у ваговій категорії до 105 кілограмів.

Нагадаємо, що пауерліфтер завоював цього року звання чемпіона світу. Та, на жаль, через отриману травму, він змушений був виконати лише по одній заліковій спробі в присіданнях та тязі, але завоював малу золоту нагороду в жимі з результатом 225 кілограмів. До змагань спортсмена готував його незмінний тренер Олександр Рагулін.

Крім нашого земляка, Наталія Жуковська з Чернівців, категорія до 63 кілограмів, завоювала малу бронзову нагороду в тязі з результатом 197,5 кілограма. Тарас Мельничук із Коломиї здобув малу срібну медаль у жимі лежачи — 225 кілограмів. Людмила Бичок із Камʼянця-Подільського у категорії до 76 кілограмів у присіданні виборола малу золоту нагороду, завершивши цю вправу з результатом 202,5 кілограма. Людмила встановила новий рекорд України в цій ваговій категорії. У жимі лежачи Людмила також оновила рекорд України, зафіксувавши штангу вагою 120 кілограмів, за що отримала малу бронзову медаль.

У становій тязі спортсменка підкорила 205 кілограмів, зібравши в сумі триборства 527,5 кілограма, установивши таким чином новий рекорд України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2023, 10:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації