Вхід | Реєстрація

Подарунки на Новий Рік – як зробити свято ще святковішим?

Подарунки на Новий Рік – як зробити свято ще святковішим?

Кажуть презент має бути дорогим. З цим можна посперечатися. Бо якщо ви подаруєте щось дуже коштовне малознайомій людині або колезі, ви гарантовано поставите людину у незручне становище. Існує і альтернативна думка, що презент має бути недорогим, бо головне не подарунок, а увага. Цю аксіому теж варто піддати сумніву. Бо все-таки, презент має викликати позитивні емоції. А це неможливо, якщо ви оберете щось зовсім не потрібне чи не цікаве.

Особливо складно визначитися з тим, які мають бути подарунки на Новий Рік https://uamade.ua/uk/gifts/na-prazdnik/novyy-god/. Хоча, відвідавши сайт магазину крафтових речей ЮаМейд, проблема підбору презентів новорічних (і не тільки), вирішується сама собою. Якщо ж все-таки виникають складнощі з вибором, консультанти радо допоможуть слушними порадами.

Що ж подарувати на Новий Рік?

Насправді на новорічні свята під ялинку прийнято дарувати те, про що мріє отримувач презенту. З дітьми все просто – вони пишуть листа Миколаю і вказують про свої мрії та бажання. А що робити з дорослими?

Обираючи презент треба врахувати:

  • Вік людини (не варто тинейджеру дарувати щось дуже практичне. Практичність оцінить ваша мама, але не менший брат);
  • Стать (більшість презентів відрізняється в залежності від того призначені вони для дівчат чи хлопців, жінок чи чоловіків);
  • Статус (як не дивно, але питання статусу те має значення, бо навряд чи солідний джентльмен буде в захваті від якогось дуже прикольного презенту який припав до смаку вашому товаришу по футбольній команді).

Якщо ви добре знайомі з отримувачем презенту – це круто,бо ви знаєте, що подобається людині, чим вона займається і яке в неї хобі. Так підібрати презент не складно. Гірше якщо це малознайома людина, колега або навпаки дівчина чи хлопець які вам подобаються, і увагу яких ви хочете привернути. Але на такий випадок існують універсальні подарунки на новий рік і це:

  • Книги;
  • Картини;
  • Посуд;
  • Одяг;
  • Іграшки;
  • Ігри;
  • Різні аксесуари.

Вибір справді дуже великий і обрати класну річ, виявляється, не так і складно. Додати особливості чи індивідуальності презенту може особливий напис. Так термочашка – це круто. Але якщо на ній буде ще і приємний або дотепний напис, то кожен ранок людина буде згадувати вас з приємністю і вдячністю за таку корисну і одночасно красиву річ.

Тарілка

Повертаючись до питання ціни – це на ваш розсуд. Якщо можливості дозволяють і ви не поставите таким дорогим презентом людину у незручне положення, можна придбати щось дуже круте (гаджет, унікальну прикрасу). Але навіть зі скромним бюджетом підібрати класний презент на новий рік не проблема. Адже головне завдання подарунку – викликати позитивні емоцію у отримувача. А як знати що ви обрали класний презент? Як кажуть експерти UaMade, крутий подарунок навіть приємно купувати. Отже вдалий презент викликає позитивні емоції і створює атмосферу свята не тільки для отримувача, але і для того хто його купує.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2023, 08:47 | Полтавщина | Суспільство
1. zlatat093 / 25 грудня 2023, 16:39
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації