Вхід | Реєстрація

Від медиків — до військових

Від медиків — до військових

Днями працівники Білицької селищної ради передали військовослужбовцям легковий автомобіль підвищеної прохідності ВАЗ 2121 «Нива».

Як повідомили в пресслужбі селищної ради, керівництво громади та медики прийняли рішення передати автівку, що перебувала на балансі Центру первинної медико-санітарної допомоги, односельчанину. «Ниву» відремонтували Володимир Фатіков і Юрій Комлєв.

Запчастини і фарба були придбані за благодійні кошти медичних працівників комунального підприємства «Центр ПМСД Білицької селищної ради».

Нові шини для автомобіля закупила громадська організація «Громада. Інвестиції. Розвиток».

Відремонтований та пофарбований автомобіль передали військовослужбовцю Андрію Гавковському.

Заступник селищного голови Ігор Федь розповів кореспондентам «ЕХО», що автомобіль знаходився в неробочому стані на балансі Центру ПМСД. Його не використовували для потреб медиків, оскільки для кожного сімейного лікаря селищна рада придбала автомобілі «Рено Дастер». Крім позашляховиків, у автопарку комунального підприємства знаходиться мікроавтобус. Тому й було прийнято рішення відремонтувати і передати вкрай необхідний військовим автомобіль.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2023, 11:30 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації