Вхід | Реєстрація

Жителі Полтавщини отримають матеріальну допомогу на суму 8 мільйонів гривень

Жителі Полтавщини отримають матеріальну допомогу на суму 8 мільйонів гривень

У військовій адміністрації області відбулося ще одне засідання комісії з розгляду питань про надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету. Розглянуто 835 звернень громадян, загальна сума виплат становить понад 8 мільйонів гривень.

Зокрема, допоможуть 50 сім'ям загиблих військових на суму майже 2,5 мільйона гривень. Від 5 до 20 тисяч гривень, в залежності від ступеня тяжкості захворювання, отримають 120 військовослужбовців, які отримали поранення, загальна сума виплат для них складе 1 мільйон 425 тисяч гривень.

– Цього місяця майже 32 тис. грн з обласного бюджету отримають і три родини з Миргорода, житлові будинки яких були пошкоджені внаслідок ворожої атаки. Люди, чия оселя зазнала руйнувань через ворожий БпЛА в Миргородському районі, також незабаром одержать компенсацію, фахівці опрацьовують документи, – повідомив керівник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Комісія позитивно розглянула заяви 278 мешканців області щодо виплати допомоги на лікування, включаючи онкозахворювання, для 228 дорослих і семи дітей. Серед поданих звернень є документи від 23 переселенців, яким також буде надана допомога на лікування онкозахворювань на суму 143 тисяч гривень.

Два ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС отримають по 2 тисячі гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2023, 10:06 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації