Вхід | Реєстрація

У Полтаві матір з дитиною доставили до лікарні внаслідок отруєння чадним газом

У Полтаві матір з дитиною доставили до лікарні внаслідок отруєння чадним газом

24 грудня близько 22:40 до поліції Полтавського району надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що місцева жителька та її малолітня донька отруїлися чадним газом. Поліція проводить розслідування, спрямоване на встановлення обставин події.

За попередньою інформацією, сім'я перебувала вдома у вечірній час. Внаслідок несправності газового опалення 31-річна жителька Полтави та її 12-річна донька отруїлися чадним газом.

Постраждалі здатні були самостійно викликати екстрену медичну допомогу. Лікарі надали потерпілим необхідну кваліфіковану допомогу. Після цього жінка повернулася додому, а дитину залишили під наглядом до ранку. До нашої великої радості, інцидент обійшовся без тяжких наслідків.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2023, 15:05 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації