Вхід | Реєстрація

Премію Омельченка перераховуватимуть волонтерам

Премію Омельченка перераховуватимуть волонтерам

Ми вже повідомляли про те, що заступник кобеляцького міського голови Сергій Омельченко під час чергової сесії заявив, що в 2024 році всю отриману премію передаватиме на потреби ЗСУ. Редакція спробувала вияснити, скільки ж це буде «в грошах».

Потрібно одразу зауважити, що згадана заява посадовця викликала чималий резонанс. При цьому далеко не завжди коментатори в соцмережах позитивно оцінили вчинок Сергія Омельченка. Дехто дорікав йому за відвертий популізм, ще хтось скептично оцінював розмір потенційної допомоги ЗСУ. Хоча під час  оголошення заяви Омельченка на сесії депутати привітали його оплесками.

Вже наступного тижня ми зателефонували Сергію Васильовичу, щоб дізнатися ймовірну суму пожертви, яку він робитиме на потреби Збройних Сил України.

Посадовець зазначив:

— По-перше, я і в поточному році регулярно робив благодійні внески на армію. А зараз вирішив, щоб цей процес відбувався автоматично. Кошти із премії навіть мені на картку не будуть заходити. Їх бухгалтерія одразу направлятиме на рахунок волонтерської організації  «Кобеляки допоможуть». Щодо самої суми, то вона може різнитися із місяця в місяць. Усе залежатиме від того, яку премію мені видасть виконуючий обов’язки міського голови.

Після цього Сергій Васильович попрохав про паузу, щоб зробити уточнення щодо методики нарахування премії.

Через певний проміжок часу Омельченко перетелефонував і повідомив:

— Премію нараховуватимуть від розміру посадового окладу та надбавок. А далі все залежатиме від того, наскільки відсотків преміюють. У році, що минає, мені, як правило, нараховували 10 відсотків премії. Щоправда, за листопад дали 60 відсотків.

Тобто, орієнтовно, щомісячний внесок Омельченка на рахунок «Кобеляки допоможуть» може коливатися від півтори до шести тисяч гривень.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2023, 14:49 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації