Вхід | Реєстрація

Сергей Соловей получил трудовую книжку

Сергей Соловей — один из, теперь уже бывших, заместителей председателя Полтавской облгосадминистрации уже получил свою трудовую книжку.
Опечаленным по этому поводу он не выглядел. Скорее, наоборот. Это и не удивительно. Как мы уже писали, Сергей Андреевич в первый раз заявление об увольнении подавал еще в декабре 2009 года предыдущему губернатору Валерию Асадчеву. Так что увольнение для бывшего зама — событие ожидаемое.
Углубляться в подробности своих дальнейших планов Сергей Соловей не стал, пообещав, что мы обо всем узнаем со временем.
Кстати, Сергей Андреевич забрал и трудовую книжку своего коллеги Сергея Ясинского, который уже уехал в Киев. Сергей Соловей объяснил, что в ближайшем будущем передаст документ владельцу.

Автор: Анна КОЗЕЛЬСКАЯ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 14:02 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації