Вхід | Реєстрація

Володя Паршевлюк зник біля Синьківки

Володя Паршевлюк зник біля Синьківки

Журналіст Володимир Паршевлюк став до лав ЗСУ в жовтні 2023 року. Буквально днями в соцмережах почали поширювати інформацію про те, що Володимир, виконуючи бойове завдання, зник безвісти.

А 19 грудня в базі МВС було розміщене повідомлення про те, що Володимир Паршевлюк зник безвісти в районі села Синьківка, що розташоване в зоні бойових дій на Куп’янському напрямку.

Такі повідомлення в базі даних МВС на оптимістичний лад не налаштовують. Люди знайомі із специфіко того, що відбувається в зоні безпосереднього бойового зіткнення, говорять, що хороших варіантів в таких випадках дуже мало.

Як правило зниклими безвісти вважають військовослужбовців тіла яких неможливо забрати з поля бою. Або неможливо ідентифікувати. Третій варіант - полон. І зовсім небагато шансів на те, що солдата знайдуть живим і неушкодженим.

Та все ж, будемо сподіватися на ті мізерні шанси.

Володя Паршевлюк довго працював кореспондентом "ЕХО".

Знаючи його, як невиправного ідеаліста та романтика, вірю в те, що він буквально рвався в ряди ЗСУ. Не брали через стан здоров’я. Врешті взяли.

Знаючи його не сумніваюся, що Володя без вагань міг погодитися виконувати найнебезпечніше завдання і піти в саме "пекло".

Не втрачаємо надії. Дома Володю чекають сини.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації