Вхід | Реєстрація

На Лубенщині чоловіка насмерть переїхав потяг

На Лубенщині чоловіка насмерть переїхав потяг

До відділення №1 Лубенського райвідділу поліції 7 січня близько 17:40 надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що неподалік залізничної станції «Бесідівщина» потяг смертельно травмував чоловіка. Поліція розпочала розслідування. 

За попередньою інформацією слідства, неподалік залізничної станції «Бесідівщина» Гребінківської громади Лубенського району резервний локомотив електропотяга здійснив наїзд на 47-річного чоловіка. Унаслідок наїзду потерпілий отримав травми, від яких помер на місці. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. 

За даним фактом слідчими поліції Гребінківщини, за процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей) Кримінального кодексу України. Обставини та причини події встановлює слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня, 13:23 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації