Вхід | Реєстрація

КНДР доставила росії майже мільйон артснарядів

КНДР доставила росії майже мільйон артснарядів

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Вадим Скібіцький, повідомив, що протягом осені КНДР активно здійснювала постачання боєприпасів до Росії, включаючи майже мільйон артилерійських снарядів.

Про це повідомляє канал «Прямий».

Зазначено, що серед головних постачаних боєприпасів були артилерійські снаряди калібру 122 мм і 152 мм. Розвідка припускає, що це призвело до дефіциту таких снарядів в російській армії, який не могли б врегулювати власним виробництвом.

Щодо можливого постачання балістичних ракет від КНДР до Росії та їх можливого використання проти України, Вадим Скібіцький відповів, що планує отримати підтверджені дані, після чого буде розглядати цю інформацію.

Раніше координатор Ради національної безпеки США, Джон Кірбі, повідомив, що Росія придбала в Північної Кореї балістичні ракети, які вже були використані для ударів по Україні. Зазначено, що КНДР передала Росії кілька десятків балістичних ракет для використання в Україні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня, 17:19 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації