Вхід | Реєстрація

Весільний торт із 1968-го

Весільний торт із 1968-го

Рошель Марр знайшла свій весільний торт у морозилці через 55 років після весілля.

Негода змусила Рошель та її сина Тревіса залишитися вдома. Аби не марнувати час, вони вирішили прибрати стару морозильну камеру. Рошель ще й не підозрювала, який сюрприз її чекає.

Перебираючи продукти, Тревіс натрапив на шматок торта, який упродовж років «мандрував» різними морозильними камерами. Цього разу чоловік вирішив детальніше розглянути пакунок. І побачив напис «не відкривати до 2018 років».

Рошель пригадала, що це — шматок її весільного торта, спеченого ще в далекому 1968 році. Під час свята жінка вирішила дотриматися милої традиції й зберегти шматок святкового десерту. Дуже часто весільний торт бережуть для першої річниці або хрестин первістка.

Однак Рошель вирішила піти ще далі й зберегти шматок торта до 50-ї річниці весілля. Вона не врахувала, що, зрештою, забуде про сюрприз з минулого. Зірковий час торта настав аж через 55 років після того дня, як Рошель та її чоловік Браян обмінялися клятвами біля вівтаря.

На жаль, Браян вже не зможе скуштувати торт. Чоловік уже помер. Однак Рошель та її рідні серйозно налаштовані скуштувати торт 56-річної витримки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня, 20:24 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації