Вхід | Реєстрація

Біличани придбали бус для військових

Біличани придбали бус для військових

30 січня працівники Білицької селищної ради передали земляку Віталію Юрченку мікроавтобус Volksvagen Transporter. Військослужбовець проходить службу на Донеччині, тож автомобіль із Біликів відправиться на передову, повідомляє пресслужба селищної ради.

Про це повідомили на сайті Білицької територіальної громади.

Мікроавтобус придбали за благодійні внески працівників комунальних підприємств  «Центр первинної медичної допомоги», «Бутенківське», а також фермерів  Білицької громади. Також до збору коштів традиційно долучилась громадська організація «Громада. Інвестиції. Розвиток.» (голова Валерій Буряк).

Зокрема, до збору долучилися: КП «Бутенківське» — 7590 гривень, КНП «Центр ПМСД» — 28 310, ФОП Дейнека Т. М. — 2000, СФН «Зеніт» —  6000 (Сердюк М. Г.), ФГ «Відродження» — 10 000 (Дрига В. В.), ФГ «Урожай» — 30 000 (Стрюк В. І.), СФГ «Вікторія» — 726 (Любашенко І. Г.), ФГ «Петрович +Агро» — 10 000 (Ткаченко П. П.), ФГ «Сібагро» — 3000 (Сушко С. В.), Громенко Людмила Миколаївна — 1000, Стрюк Валентина Василівна — 1000.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації