Вхід | Реєстрація

У вівторок ліцей №2 перейшов на «дистанційку»

У вівторок ліцей №2 перейшов на «дистанційку»

Директор закладу Поліна Тараненко говорить, що це тимчасове явище.

Редакція отримала повідомлення про те, що у вівторок 30 січня учні Кобеляцького ліцею №2 перейшли на дистанційну форму навчання. Причина нібито в тому, що в будівлі холодно через відсутність дров необхідних для опалення.

Директор ліцею №2 Поліна Тараненко, із якою ми зустрілися, підтвердила, що у вівторок навчальний заклад працюватиме в онлайн режимі.

За її словами причина – не в одному, а в низці факторів.

Фактор перший. Дійсно виникла проблема із дровами, а температура повітря в класних кімнатах знизилася до 15-16 градусів вище нуля.

Фактор другий. Зниження відвідуваності через ріст захворювань серед учнів.

Фактор третій. Він, за словами Тараненко, вже став похідним. Через те, що заняття в ліцеї перевели в режим дистанційного, працівники закладу розпочали роботи по очистці опалювального котла.

...Побіжний огляд території біля котельні лише підтвердив, що дров для опалення немає. Але Поліна Тараненко запевнила, що вже ввечері сировину для опалення привезуть.

У свою чергу начальник відділу освіти Дмитро Жуган близько 16-ї години того ж дня, повідомив редакцію, що дрова в ліцей вже привезли.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації