Вхід | Реєстрація

Високі результати від кобеляцьких і новосанжарських силачів

Високі результати від кобеляцьких і новосанжарських силачів

Нещодавно кращі пауерліфтери Полтавщини стали учасниками обласних змагань із класичного жиму лежачи.

Турнір проводився серед силовиків різного віку. Місцем його проведення став зал Полтавської дитячо-юнацької спортшколи.

90 учасників з Кременчука, Решетилівки, Горішніх Плавнів, Миргорода, Кобеляк, Машівки, Диканьки змагалися за головні нагороди чемпіонату.

Новосанжарщину на цих змаганнях представляли вихованці місцевого залу пауерліфтингу.

Роман Стрюк пожав 110 кілограмів у категорії до 74 кілограмів, В’ячеслав Рукас «взяв» вагу 115 кілограмів у категорії до 83 кілограмів. Обидва спортсмени отримали золоті медалі. У підсумку  — два перших місця.

Олександр Волошин у категорії до 59 кілограмів, «пожавши» 75 кілограмів, посів третє місце. Владислав Каторгін у категорії до 83 кілограмів пожав 85 кілограмів і став п’ятим.

Активну участь у чемпіонаті взяли вихованці Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи, які тренуються у викладача Олега Жимбея. Наші земляки-пауерліфтери продемонстрували на цих змаганнях достойні результати.

Зокрема, перше місце здобув Сергій Келеберда (87,5 кілограма). Також «золоту» нагороду завоював Андрій Гречаний. Другу сходинку п’єдесталу вибороли Яна Стрижак (32,5 кілограма), Юлія Пінкевич (42,5 кілограма), Карина Гриценко (40 кілограмів) та Артем Перепьолка (115 кілограмів).

Високі результати продемонстрували Арсен Коробейник (72,5  кілограма, Артур Тимошенко та Андрій Петров (75 кілограмів), Богдан Балог і Владислав Козулін (90 кілограмів), Олексій Савченко (70 кілограмів).


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації