Вхід | Реєстрація

Кубок Олександра Рябухи здобуває «Решетилівка»

Кубок Олександра Рябухи здобуває «Решетилівка»

Головну нагороду між собою розіграли волейболісти з Решетилівки і Полтави.

У суботу, 27 січня, у Нових Санжарах відбувся традиційний турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті Олександра Рябухи, повідомили в пресслужбі селищної ради. Змагання проходили в спортивному залі місцевого ліцею.

Олександр Григорович був організатором та капітаном команди «Кооператор» Новосанжарського районного споживчого товариства. У 80-ті роки «кооператори» неодноразово здобували чемпіонство, кубок району, ставали переможцями різноманітних турнірів.

Перед початком змагань учасники волейбольних змагань і вболівальники подякували українським захисникам і захисницям, завдяки яким є можливість проводити подібні спортивні заходи. Також хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули, захищаючи Україну від російської навали.

Далі спортсменів привітав син Олександра Рябухи і побажав їм мирного неба та нових волейбольних здобутків.

У цьогорічному турнірі за головну нагороду турніру боролися аж 8 колективів із Нових Санжар, Полтави, Біликів та Решетилівки. Згідно регламенту змагань, команди були розділені на 2 групи, у кожній із них лідера визначали за коловою системою.

У «першій» групі волейбольний клуб «Решетилівка» обіграв полтавські команди «Фенікс», ветеранів «СНС Полтава» та «Топтуни», до того ж, із однаковим рахунком — 2:0. У результаті, решетилівці посіли перше місце.

У іншій групі вихованці Полтавської ДЮСШ №2, здолавши новосанжарських «Студентів» та «ЛІМ Полтава» з рахунком 2:0, поступилися команді з Біликів — 1:2. Та ця поразка не завадила представникам спортшколи очолити групу.

У підсумку, головну нагороду між собою розіграли волейболісти з Решетилівки і Полтави. Напружений і видовищний поєдинок завершився перемогою ВК «Решетилівка».

За третю «сходинку» змагалися досвідчені спортсмени «СНС Полтава» та збірна Білицької громади. У двох партіях сильнішими виявилися полтавці.

За підсумками зіграних матчів, організатори вручили команді-переможниці шостого за ліком турніру, ВК «Решетилівка», кубок та грамоту Новосанжарської територіальної громади, а представників ДЮСШ №2 та «СНС Полтава» нагородили грамотами й оплесками вболівальників.

Також організатори визначили кращих гравців пам’ятних змагань: Андрія Горбатюка та Євгена Лісового із Решетилівки, Назара Запорожана (ДЮСШ №2) та полтавця Юрія Керекелицю.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації