Вхід | Реєстрація

Із Бутенок на Авдіївку поїхала відремонтована вантажівка

Із Бутенок на Авдіївку поїхала відремонтована вантажівка

Транспортний засіб відновили за кошти місцевого сільгоспвиробника та працівників пожежної охорони.

Як повідомили в пресслужбі Білицької селищної ради, у понеділок жителі громади передали відремонтований автомобіль військовим із Авдіївки.

У вантажівці замінили двигун, гума, а також провели капітальний ремонт вузлів.

До відновлення автомобіля долучилися директор фермерського господарства «Володар-С» Владислав Скрильник і працівники бутенківського підрозділу Білицької місцевої пожежної охорони на чолі з начальником Віктором Попругою. Вони взяли активну участь у ремонтних роботах та закупівлі запчастин до вантажівки.

40 тисяч на авто

Також напередодні правники Білицької селищної ради повідомляли, що спільними зусиллями жителям громади вдалося зібрати 40 тисяч гривень на автомобіль для Збройних Сил України.

До збору фінансів на автівку для земляка Олександра Носова долучилися представники виконкому, фінуправління та Центру професійного розвитку педпрацівників.

Зібрані  40 010 гривень передали дружині військового.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого, 09:36 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації