Вхід | Реєстрація

Біличани придбали для військових тепловізор

Біличани придбали для військових тепловізор

Оптико-електронний прилад передали земляку, який проходить службу в 13-ій бригаді оперативного призначення.

У понеділок, 5 лютого, пресслужба Білицької селищної ради повідомила, що завдяки підтримці небайдужих громадян, вдалося придбати та передали тепловізор захиснику Миколі Салаті, який боронить українські землі від російських загарбників у складі взводу оперативного призначення 13-ої бригади.

Загальна сума зібраних коштів на обладнання склала 38 000 гривень. Кошти на обладнання для військових надали працівники виконавчого комітету Білицької селищної ради, Гуманітарного відділу виконкому та  освітніми закладами селища.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого, 14:45 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації