Вхід | Реєстрація

Кращими шашкістами стали біличани

Кращими шашкістами стали біличани

У неділю, 4 лютого, в Біликах провели особисто-командну першість громади з шашок.

Загалом у змаганнях взяли участь 18 найсильніших шашкістів. Турнір проходив за коловою системою.

За інформацією завідувача сектору культури, молоді та спорту гумвідділу виконкому Білицької селищної ради Сергія Ананенка, перемогу в жіночій першості здобула «ветеран» спорту, біличанка Галина Чуб, яка мала в своєму активі 6 виграшів і 2 нічиї. Друге і третє місця поділили Єлизавета Оберемко з Жуків і Тетяна Кравчина з Бережнівки. Обидві шашкістки набрали на очко менше від лідерки. Організаторам довелося проводити додатковий раунд, який вивів на друге місце Єлизавету.

У підсумку, перше місце — у Галини Чуб (14 очок), друге — Єлизавета Оберемко (13 очок), третє — Тетяна Кравчина (13 очок).

У чоловічому турнірі змагалися практично всі «ветерани» спорту. Найстарший учасник турніру — 85-ий Микола Жук, відомий шашкіст Олексій Жук, 73-річний Микола Татара, Микола Мигуля, Микола Марченко. Молодь представляв учень Білицького ліцею №1 Владислав Хорошун та Бутенківець Василь Йовнаш. Кращим шашкістом турніру став біличанин Георгій Горгола (14 очок), друге місце посів біличанин Олексій Жук (13 очок), третім фінішував чорбівчанин Олексій Хурса (11 очок).

У командному заліку, де змагалися 7 колективів, впевнену перемогу здобули білицькі шашкісти (Олексій Жук та Галина Чуб), із другим результатом відзначилися команда із Чорбівки (Олексій Хурса та Наталія Фадіна), замкнула трійку лідерів команда з Жуків (Микола Жук та Єлизавета Оберемко).

Переможців та призерів нагородили грамотами, медалями і кубком.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації