Вхід | Реєстрація

За кубок Юрія Няйка грають 16 команд

За кубок Юрія Няйка грають 16 команд

У пам’ять про відомого на Полтавщині спортсмена проводять футбольний турнір. 

Нагадаємо, що минулого тижня відбулося жеребкування учасників Кубка Кобеляцької міської ради з міні-футболу, присвяченого пам’яті військовослужбовця Юрія Няйка.

Із підліткового віку Юрій на прізвисько Карась грав у футбол. Він виступав за команди «Кірове», «Колос», «Прапор», Маленькі Сови-2», «Друзі» та інші. Юрія Няйка знали як талановитого футболіста далеко за межами Кобеляччини. За ігрову практику наш земляк виборов багато спортивних нагород, однією з яких був «Шкіряний м’яч», котрий  Юрій отримав на Всеукраїнських змаганнях з футболу.

Житель Кобеляцької громади загинув 1 лютого на Донеччині, під час виконання бойового завдання поблизу села Богданівка.

Усього в пам’ятному турнірі беруть участь 16 колективів із Кобеляцької й Козельщинської ОТГ.

24 та 25 лютого на майданчику зі штучним покриттям Кобеляцької спортшколи відбулися матчі кубка. У  іграх рефері зафіксували такі результати: «Водник» — «Колос» — 2:8, «Спартак» — «АФК-Стріла» —  4:1, «Урожай» — «Іванівка» — 2:5, «Граніт» — «Орлик» — 2:4, «Шенгури» — «Друзі» — 3:2, «Дашківка» — «Спарта» — 0:12, «Прапор» — «Спартак» — 6:5, «Дніпро» — «Оріль» — 6:3.

Наступний тур відбудеться 2 березня. У 1/4 фіналу зустрінуться: «Колос», «Іванівка», «Орлик», «Шенгури», «Спарта», «Прапор», «Дніпро» та «Гелаксі».


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня, 14:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації