Вхід | Реєстрація

У Полтавському районі в пожежі постраждала літня жінка

У Полтавському районі в пожежі постраждала літня жінка

4 березня о 13:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння, що сталося на відкритій місцевості у селищі М’якеньківка, що знаходиться в Полтавському районі.

Про подію повідомили у пресслужбі ДСНС Полтавщини.

Пожежники, які відразу відреагували на виклик, розпочали локалізацію вогню. Загоряння було локалізовано о 14:20, а повністю припинено о 14:47.

Внаслідок пожежі було знищено суху траву на площі приблизно 1,5 гектара, дрова на відкритій місцевості приблизно 2 кубічних метри, а також господарську будівлю площею 6 квадратних метрів. Внаслідок інциденту 83-річна мешканка отримала опіки. Її з опіками нижньої кінцівки госпіталізували до Решетилівської центральної лікарні.

Для гасіння було залучено 5 рятувальників з 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця пожежної техніки.

Причина загоряння з'ясовується.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня, 12:16 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації