Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах відкрили Алею Героїв

У Нових Санжарах відкрили Алею Героїв
фото: Новосанжарська громада

Церемонія відкриття відбулася в перший день весни.

1 березня в центрі Нових Санжар зібралося кілька тисяч людей. Вони взяли участь у відкритті Алеї Героїв, які загинули в російсько-українській війні. Серед присутніх — рідні і знайомі загиблих, мешканці Новосанжарщини. На 54 банерах надруковані фото захисників із Новосанжарської, Драбинівської, Нехворощанської та Мачухівської громад і міститься коротка інформація про військових. Алея розпочинається з портретів земляків, які загинули під час Антитерористичної операції на Сході.

Траурний захід розпочався з короткого мітингу. Далі з кубів зняли синьо-жовті покривала. Представники духовенства Православної Церкви України провели спільну молитву та освятили Алею Героїв. Після чого бажаючі поклали квіти біля портретів.

Рідні та близькі загиблих військових підходять до банерів та не можуть стримати сліз. Адже їх сини, чоловіки, батьки чи брати віддали власне життя задля миру у вільній Україні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації