Вхід | Реєстрація

Нехворощанська ОТГ відзначила жіночий день

Нехворощанська ОТГ відзначила жіночий день

Аматори Андріївського та Соколовобалківського закладів культури організували та провели вітальні заходи, на яких також збирали кошти для захисників.
Напередодні Міжнародного жіночого дня в Андріївському клубі відбувся благодійний концерт під назвою «Жінка-легенда». Концертна програма, яку провели Анатолій Ляскало і Настя Хамула, складалася з пісенних і танцювальних номерів. Їх підготували дует «Кревні» у складі Жені та Соні Даценків, гурт «Бабоньки-голубоньки», Ольга Підріз, юні вокалісти Уляна Олешко і Богдан Мосієнко. Жартівливу сценку представили Світлана Примасюк і Галина Ховрат. Також перед андріївськими глядачами виступили гості із Залелії: Василь Шаульський, Ігор Єлизаров та Юлія Мірошниченко, дует «Жайвір» із Чернеччини. Співачка Наталія Шевченко завітала разом із учасницями художньої самодіяльності Коновалівського будинку культури.

Під час концертної програми Наталія Шевченко вручила заступниці голови громади Світлані Калініченко запашний коровай.

Крім того, колег приїхала підтримати заступниця голови громади Іванна Полухіна, котра виконала кілька пісенних номерів.

Загалом глядачі переглянули тридцять чудових номерів, за які щоразу після виступу віддячували артистам гучними оплесками.

Голова Нехворощанської громади  Віктор Дубович привітав представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим днем і побажав миру, добра та благополуччя.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули, захищаючи нашу країну від російських загарбників.

Звичайно, що благодійна концертна програма не могла обійтися без ярмарку. Для цього Галина Ховрат, Людмила Шашкова, Алла Данченко і Олена Атасова виготовили обереги і напекли смаколиків. Усього від продажу здоби й оберегів та з благодійних внесків вдалося зібрати 7 102 гривні. Ці кошти будуть використані на земляків-військовослужбовців.

Вшановували поета, вітали жінок і приймали грамоти

У Соколовій Балці благодійний захід із нагоди Міжнародного жіночого дня припав на суботу, 9 березня. Оскільки у цей день в Україні відзначали 210-річчя з дня народження Тараса Шевченка, ще до початку заходу до бюсту поета Валерія Бровко і Денис Ткачук поклали квіти.

На початку заходу виступив очільник ОТГ Віктор Дубович, а вітальну програму відкрила Мілана Ткачук із піснею «Кольорове дитинство». Концерт продовжився виступами Даші Тохтаєвої, Вікторії Борсук, Жені Коваленко, Дениса Ткачука, вокально-інструментального ансамблю «ChilofU». Танцювальні номери презентували вихованці старшої і молодшої груп колективу «Імпульс».

Наприкінці заходу директорка Будинку культури Світлана Житник вручила дипломи й подяки артистам, які брали участь у різних мистецьких конкурсах. Це — вокаліста Міліна Ткачук, старша група танцювального гурту «Імпульс», родинний дует Яни Пилипенко та Світлани Житник, ВІА «ChilofU».

Також організатори підрахували кошти із благодійної скриньки. За час концерту в Соколовій Балці зібрали 5 875 гривень.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації