Вхід | Реєстрація

На «Dance Time» кобелячани запам’яталися номерами та підтримкою

На «Dance Time» кобелячани запам’яталися номерами та підтримкою

Організатори та суддівська колегія танцювального конкурсу були вражені танцювальними номерами юних кобеляцьких артистів і шаленою підтримкою їх батьків.

Минулої суботи учасники танцювальної школи «Грація» під керівництвом Інни Пелих взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Dance Time», що проходив у Кременчуці.

Викладач Інна Пелих розповіла кореспондентам «ЕХО», що стосовно поїздки у деяких батьків виникли побоювання щодо безпеки їх дітей. Адже ледь не щодня ми отримуємо повідомлення про обстріли ворогом Кременчука. Тому не всі її вихованці змогли продемонструвати на конкурсі свої хореографічні здібності.

— Ми вже вдруге виступаємо на фестивалі «Dance Time», — говорить хореограф. — Наше знайомство з організаторами відбулося у листопаді минулого року. Тоді наш колектив провів своєрідну розвідку. Цього ж разу ми підготували на конкурс 12 номерів, які були представлені у всіх категоріях: від супермалюків до профі. Приємно, що кожен виступ суддівська колегія відзначила нагородою.

Практично для всіх найменших кобеляцьких танцюристів «Dance Time» став дебютом. Уперше на великій сцені виступали 4-річна Амалія Мандур, 5-річна Соломія Мокра і 6-річна Настя Телятник.

За рішенням журі, Єлизавета Покидько, Аріна Сабірова, Марія Бутенко, Христина Горбенко отримали «срібні» нагороди, тріо Шабалтіїв (Аня, Софія і Єгор) — відзначили «золотом». Ці юні артисти представляли Кобеляцький будинок дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна.

Від міського Центру культури і дозвілля танцювальний колектив «Грація» здобув перше місце за танець «А ми на стилі» та друге за композицію «У ритмі серця», Оксана Божко за «Східний танець» нагороджена «сріблом», а Єва Ісип за «Погляд у реальність» — бронзою.

Дві срібні нагороди судді віддали жіночому колективу Кобеляцького професійного аграрного ліцею.

За словами Інни Пелих, найбільше емоцій у журі, глядачів та артистів викликав танець «Грації» — «Доброго вечора, ми з Украни».

— Цей хореографічний номер став для нас справжньою візитівкою, — відзначила хореограф. — Увесь зал підспівував і аплодував нашим дітям. А коли на сцену вийшла Амалія Мандур, яка символізувала вільну України, дехто з присутніх не зміг навіть стримати сліз. Після виступу до мене підійшли організатори фестивалю і подякували за цей номер.

Також суддівська колегія відзначила сценічні костюми юних артистів.

Крім того, журі вразила команда підтримки кобелячан — їхні батьки, які протягом усіх номерів підбадьорювали і аплодували дітям. Ведучий навіть запрошував на сцену кобеляцьку команду підтримки.

Загалом учасники «Грації» залишилися задоволені конкурсом, як кажуть, і себе показали, і в інших повчилися.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації