Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі дівчата стріляють влучніше за хлопців

Кобеляцькі дівчата стріляють влучніше за хлопців

9 березня в Полтаві відбулися обласні змагання в рамках  чемпіонату з військово-спортивного двоборства. Кобеляцьку громаду представляли гуртківці станції юних туристів.

Оскільки в гуртку «Юний десантник»,  який працює при станції юних туристів, не практикують заняття рукопашним боєм, то кобелячани взяли участь виключно в змаганнях зі стрільби  з пневматичної гвинтівки.

Стріляли із положення лежачи. Можливо, саме через це, адже в Кобеляках немає умов для тренувань по стрільбі лежачи, команда виступила менш успішно, аніж очікувалось.

Розповідає Ігор Жорняк, який уже багато років вчить стрільбі юних кобелячан:

— Більшого я очікував передусім від наших хлопців. Практично не сумнівався, що вони будуть призерами. Але, чомусь, вони відстріляли гірше, аніж можуть. А ось дівчата виявилися чи то більш психологічно стійкими, чи уважнішими до настанов. У всякому випадку, вони свої призи взяли.

Так, Аліса Явтушенко у своїй віковій групі посіла перше місце, Марія Мосур — друге, Ірина Циганко — третє.

Хоча, за словами того ж Ігоря Жорняка, ті результати, яких усі без виключення гуртківці досягають під час тренувань, дозволяють сподіватися на майбутні успіхи.

Керівник гуртка коментує:

— Можливо, я максималіст і хочу, щоб мої вихованці завжди перемагали. Хоча й на цих змаганнях, у яких брали участь 135 учасників, ми виступили достойно. Взагалі для дітей в цьому випадку позитиву додали не лише спортивні результати. Вони побували в прекрасному тирі обласного ТСОУ, обладнаному керівником цієї організації Василем Василенком, відчули атмосферу великих змагань. Так що успіхи будуть.

Також Ігор Жорняк висловив сподівання, що невдовзі для гуртківців «Юного десантника» придбають нову зброю.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня, 20:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації