Вхід | Реєстрація

У Решетилівській громаді в ДТП постраждали четверо людей

У Решетилівській громаді в ДТП постраждали четверо людей

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 березня, близько 13:00 у селі М’якеньківка Решетилівської громади. Поліція з’ясовує причини ДТП.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль «GELLY», під кернуванням 33-річної жительки одного із сіл Решетилівської громади, під час руху з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала водійка та двоє чоловіків (37 та 40 років). Також тілесні ушкодження отримав 8-річний хлопчик. Постраждалих медики доставили до лікарняного закладу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середнього ступеню тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня, 20:10 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації