Вхід | Реєстрація

У Кустолові відбувся відкритий турнір із настільного тенісу

У Кустолові відбувся відкритий турнір із настільного тенісу

У неділю, 17 березня, у кільному спортзалі села Кустолове, що на території Драбинівської громади, провели змагання з настільного тенісу. Турнір проводився з метою популяризації та розвитку цього виду спорту.

Відкрила змагання директор місцевої школи Ірина Левченко, яка привітала учасників турніру та побажала їм вдалих ігор. Далі виступив організатор спортивного заходу Анатолій Троян, котрий розповів історію появи настільного тенісу, його розвиток у світі і в Україні.

У змаганнях взяли участь жителі Кустолового та сусідніх сіл. Наймолодшому учаснику виповнилося 8 років, а найстаршому — 65-ть.

Згідно регламенту змагань, спортсмени були розділені на дві групи, по шість чоловік у кожній. Після зіграних стикових зустрічей до фіналу вийшли Дмитро Губарик, Артур Забора, Віктор Левченко, Руслан Подольник. У матчі за третє місце Руслан із результатом 3:2 здолав Артура. Перше місце розіграли Віктор та Дмитро. У підсумку, перемогу святкував Віктор Левченко.

Переможців та призерів нагородили грамотами і пам’ятними статуетками.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня, 15:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації