Вхід | Реєстрація

У Полтаві зіткнулися Volkswagen і Ford – травмовано троє людей

У Полтаві зіткнулися Volkswagen і Ford – травмовано троє людей

Дорожньо-транспортна подія сталася 31 березня о 20:00 на вулиці Соборності у місті Полтава. Поліція активно працює над встановленням всіх обставин цієї аварії.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль VOLKSWAGEN GOLF, яким керувала місцева водійка 2002 року народження, зіткнувся з автомобілем FORD EDGE, яким керував місцевий водій 2001 року народження.

Унаслідок цієї події отримали тілесні ушкодження обидва водії та пасажирка автомобіля FORD EDGE 1998 року народження. Потерпілих доставлено до лікарні для надання медичної допомоги та визначення ступеня тяжкості їхніх травм.

Поліція Полтави розпочала розслідування за цим фактом, яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Деталі цього інциденту з'ясовуються слідством.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня, 13:03 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації