Вхід | Реєстрація

У Драбинівці провели пам’ятний футбольний матч

У Драбинівці провели пам’ятний футбольний матч

7 квіт ня в Драбинівській громаді провели товариський матч пам’яті полеглих місцевих захисників.

На футбольному полі зустрілися «Чиста криниця» (команда-учасниця вищої ліги Новосанжарського чемпіонату спорторганізації «Колос») та «Ветеран» (переможець першої ліги Новосанжарського міні-футбольного чемпіонату спорторганізації «Колос»). Перед початком матчу спортсменів привітав староста села Суха Маячка Олександр Добропас, тренер «Ветеранів» Анатолій Троян, діючий воїн Збройних Сил України, який зачитав імена загиблих військовослужбовців Драбинівської ОТГ. А саме: Романа Губарика, Едуарда Цвітченка, Сергія Удовітченка, Івана Банка, Сергія Михайловського, Сергія Запорожця, Ігоря Соцького. У пам’ять про них була оголошена хвилина мовчання.

Далі голова Федерації футболу Новосанжарщини Віталій Баранович привітав переможців першої ліги та побажав їм успіху у вищій лізі.

«Ветеран» підтвердив свій статус чемпіонів, вигравши у своїх земляків, «Чистої Криниці», — 5:3. У «ветеранів» відзначилися голами Анатолій Троян, Артур Забора (2 голи), Дмитро Губарик, Артур Кобченко. У «криничан» — Сергій Бурлаковський, Євген Куліш, Сергій Любомирський.

Наступний традиційний турнір пам’яті Леоніда Мокляка відбудеться в Драбинівці 21 квітня на великому полі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації