Вхід | Реєстрація

Зарплата Супруна зросла в півтора рази

Зарплата Супруна зросла в півтора рази

Новосанжарський селищний голова по рівню зарплати суттєво випереджає своїх сусідів з Решетилівки, Біликів, Козельщини, не кажучи вже про Кобеляки, де міських голів змінюють, як рукавички.

По рівню зарплати Геннадій Супрун випереджає навіть свого колегу із Лубен, які вважаються райцентром.

«Стрімкий ривок» легальних доходів новосанжарського селищного голови був зафіксований у 2023-му році. Роком раніше, судячи з декларації,  Геннадій Супрун отримував за весь рік «скромні» 545 тисяч 651 гривню, що абсолютно не вирізняло його із когорти колег.

Але вже за 2023-й рік Супрун отримав із кишень платників податків набагато більшу суму. Його річна зарплата в декларації вказана в розмірі 855 тисяч 133 гривні. Тобто за рік зарплатню Супруну підвищили в півтора рази.

Для порівняння: козельщинський селищний голова Олександр Троцький за 2023 рік задекларував  612 тисяч 034 гривні зарплати, решетилівський міський голова Оксана Дядюнова — 792 тисячі 840 гривень, білицький селищний голова Микола Скрильник —  730 тисяч 667 гривень.

Навіть у лубенського міського голови зарплата менша, аніж у Супруна. За рік Олександр Грицаєнко, який керує Лубнами, отримав 738,5 тисячі  гривень заробітної плати за основним місцем роботи.

Досить цікавим фактом видається те, що протягом років Геннадій Супрун вказує в деклараціях однакову суму готівки, яку має. Мова йде про незмінні 9500 євро. У банку він зберігає теж незмінні 17 тисяч 762 долари США. У гривнях керівник селищної ради зберігає майже 140 тисяч, причому — в чотирьох різних банківських установах. Автомобіля в  Супруна, судячи з декларації, немає.

Геннадій Супрун підвищення своєї зарплати прокоментував наступним чином:

– Перші два роки моєї каденції у мене премія була 50 відсотків, лише на третій рік депутати проголосували за премію 100 відсотків, аналогічну тій, яку отримували інші голови з самого початку каденції. До речі, практично вся моя премія йшла на допомогу нашим землякам, які служать в ЗСУ і потребували допомоги.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня, 12:30 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації