Вхід | Реєстрація

У статусі антикорупціонера Кіптілий заробляв двісті сімдесят шість тисяч

У статусі антикорупціонера Кіптілий заробляв двісті сімдесят шість тисяч

Місяць тому, 7 березня, подав свою декларацію нинішній секретар Кобеляцької міської ради Василь Кіптілий. На той момент він ще був звичайним депутатом та співробітником міськради.

Посада, яку на той момент займав Василь Анатолійович, має назву «ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ СЕКТОРУ ПО ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ ТА ЗАПОБІГАННЮ КОРУПЦІЇ АПАРАТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОБЕЛЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Він її отримав ще за часів Олександра Копельця.

Згідно з декларацією, спеціаліст із «взаємодії та запобігання» обходився платникам податків у 276 тисяч 668 гривень у рік.

Але Василь Анатолійович жив не лише на одну зарплату. Окрім цього, він ще й отримав 140 тисяч 501 гривню пенсії. А ще — 5673 гривень в якості орендної плати від агрофірми «Добробут», 15777 соціальних виплат, 14430 від Нацполіції, як виплату військовослужбовцям і 44 гривні від станції переливання крові, як донор.

Його дружина задекларувала 210 тисяч річного доходу від обробітку землі.

У 2024-му році доходи Василя Кіптілого по теорії мають зрости. Усе залежить від того, яку зарплату йому призначать депутати.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня, 12:31 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації