Вхід | Реєстрація

«Мавіки» для кобеляцьких військових поставила столична компанія

«Мавіки» для кобеляцьких військових поставила столична компанія

Під час аукціону із закупівлі апаратів вдалося зекономити 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в 12 номері тижневика була надрукована стаття «Міська рада закупить коптерів на 1 мільйон». У ній розповідалося, що Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради оголосив тендер на придбання квадрокоптерів DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal). Очікувана вартість закупівлі становить 1 мільйон гривень. Джерелом фінансування виступає місцевий бюджет. За підрахунками працівників міськради, мільйона має вистачити на 5 літальних апаратів.

20 березня відбувся аукціон із визначення постачальника квадрокоптерів. Загалом у торгах взяли участь шестеро підприємців. За результатами аукціону перемогу здобуло столичне товариство «ТОВ Фірма «Мінерал-Плюс», яке знизило вартість закупівлі до 980 000 гривень.

Договір про закупівлю товарів між представниками керівниками міської ради і «Мінерал-Плюс» був підписаний 25 березня.

У понеділок, 8 квітня, пресслужба Кобеляцької міської ради повідомила, що «коштом бюджету громади було придбано п’ять передових повітряних розвідників — квадрокоптер «DJI Mavic 3T». Кожен із них оснащений камерою з потрійним об’єктивом, що дозволяє знімати в ультра високій роздільній здатності. Важливою особливістю Mavic 3T є його передова система стабілізації, яка забезпечує чіткі та плавні фільмування навіть в умовах високої динаміки. Крім того, вони мають покращені польотні характеристики, що робить їх ідеальними для використання в складних умовах.

Ці квадрокоптери були придбані відповідно до конкретних запитів військових та найближчим часом будуть передані для потреб військових частин.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня, 18:56 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації