Вхід | Реєстрація

У «Нижньоворсклянському» затримали браконьєрів, які вполювали свиню

У «Нижньоворсклянському» затримали браконьєрів, які вполювали свиню

11 квітня близько першої години ночі до відділення №2 Полтавського районного управління поліції (розташованого у м. Кобеляки) надійшло повідомлення від інспектора служби охорони регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» про можливу причетність осіб до забороненого полювання поблизу села Шевченки Кобеляцької громади.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, поліція розпочала досудове розслідування.

Під час першочергових слідчих дій було встановлено, що до незаконного полювання можуть мати відношення троє чоловіків у віці 28, 44 і 64 роки, які проживають в Кобеляцькій та Полтавській громадах. У багажнику автомобіля Toyota поліцейські виявили та вилучили мисливський карабін і залишки упольованої дикої свині. Розглядається питання про повідомлення фігурантам про підозру.

Слідчим підрозділом поліції, за керівництвом Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 248 Кримінального кодексу України (Незаконне полювання). Санкція цієї статті передбачає штраф від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на певний строк.

Досудове розслідування триває.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня, 17:02 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації