Вхід | Реєстрація

У Лубнах відкрили рекрутинговий центр

У Лубнах відкрили рекрутинговий центр

У всіх районах Полтавщини діють Центри рекрутингу для призову українських громадян до армії. Один з таких центрів відкрили у Лубнах на базі ЦНАПу. Про це повідомив керівник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Рекрутери допомагають охочим долучитися до Сил оборони України. Підбирають актуальні вакансії відповідно до кваліфікації та побажань. Важливо, що людина може самостійно обрати посаду у війську», – розповів Філіп Пронін у Telegram.

Загалом таких центрів в області пʼять. Вони діють ще у Полтаві, Кременчуці, Миргороді та Полтавському районі. Інформація за телефонами – 0951865360 (Полтава), 0661715429 (Кременчук), 0669340736 (Миргород), 0668982461 (Лубни), 0950351937 (Полтавський район).

«Центри рекрутингу – це про добровільний і свідомий вибір людини. Про вибір свого місця в захисті держави», – додав Філіп Пронін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації