Вхід | Реєстрація

На кобеляцькому благодійному ярмарку зібрали 74 тисячі гривень для ЗСУ

На кобеляцькому благодійному ярмарку зібрали 74 тисячі гривень для ЗСУ

18 травня у місті Кобеляки відбувся благодійний ярмарок, який об’єднав місцевих мешканців заради важливої справи – допомоги Збройним Силам України. Захід, організований громадою, пройшов з великим успіхом і зібрав значну суму коштів – 74 тисячі гривень.

Зібрані гроші передали громадській організації "Кобеляки допоможуть", яка активно займається волонтерською діяльністю та підтримкою українських військових. Ці кошти волонтери направлять на придбання потужних портативних зарядних пристроїв Bluetti PowerOak EB55 537Wh/700W і Zendure SuperBase V4600, які стануть незамінними для наших земляків-захисників із 13 бригади та 1 ОБМП, котрі зараз беруть участь в пекельних битвах на передовій.

Організатори ярмарку висловили щиру подяку всім, хто долучився до цієї важливої ініціативи. Завдяки спільним зусиллям вдалося зробити вагомий внесок у підтримку наших героїв, які захищають Україну.

Ярмарок у Кобеляках ще раз довів, що разом ми можемо досягти великих цілей і надати реальну допомогу тим, хто цього найбільше потребує. Підтримка громади є надзвичайно важливою у цей складний для країни час і кожен внесок наближає нас до перемоги.

Волонтери "Кобеляки допоможуть" вже найближчим часом передадуть придбане обладнання на передову, забезпечуючи наших воїнів необхідними ресурсами для подальшої боротьби.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації