Вхід | Реєстрація

Суд за позовом Фещенка вчергове перенесли

Суд за позовом Фещенка вчергове перенесли

Відразу після свого звільнення із посади колишній тимчасово виконуючий обов’язки кобеляцького міського голови Василь Фещенко звернувся із позовом до суду, в якому прохав скасувати рішення сесії і поновити його на посаді.

У середу 22 травня Полтавський окружний адміністративний суд мав оголосити про своє рішення по цій справі. Але адвокати Фещенка звернулися з клопотанням про перенесення судового засідання.

Це вже вдруге юристи екс-виконуючого обов’язки міського голови звертаються із подібним проханням. З цього можна зробити припущення, що вони банально тягнуть час, очікуючи, що у Кобеляках зміниться політична обстановка. Адже, судячи із нинішнього політичного розкладу у міській раді, після того, як суд поновить Фещенка на роботі, депутати знову можуть проголосувати за його звільнення. І так до безкінечності.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації