Вхід | Реєстрація

Кубок Горностаєва виборює «Урожай»

Кубок Горностаєва виборює «Урожай»

Мідянівські футболісти стали переможцями турніру, у якому змагалися 14 команд. Минулої суботи в Ковалівці, на місцевому стадіоні «Промінь», був зіграний фінальний матч XI весняного кубка пам’яті відомого арбітра і тренера Олександра Горностаєва.

Змагання проводять представники спорторганізації «Колос» у Полтавському районі.

Нагадаємо, що, за результатами попереднього туру, в заключний етап вийшли мідянівський «Урожай» та білицький «Сокіл», які перемогли «Новий Тагамлик» і коломацьку «Ниву» відповідно.

За інформацією головного судді турніру Андрія Гончаренка,  матч між командами з Кобеляцької та Білицької громад став справжнім видовищним фіналом, котрий тримав спортсменів, тренерів і глядачів у напрузі до останньої хвилин.

Першими рахунок у зустрічі відкрили біличани. Уже на 7-й хвилині матчу «соколянам» вдалося пробити голкіпера мідянівців. Та на відповідь не довелося довго чекати. І вже за шість хвилин гравці «Урожаю» відквитали пропущений м’яч. Усе ж до перерви біличанам знову вдалося вийти вперед. Тож на відпочинок команди пішли за переваги «соколян» — 3:2.

Протягом другої 45-хвилинки вихованці мідянівського тренера Віктора Білорибця спершу зрівняли результат, а на останній хвилині вибороли жадану перемогу.
Отож, володарем пам’ятного кубка Олександра Горностаєва стала команда «Урожай» на чолі з президентом Василем Гордійком.

Також організатори відзначили кращих гравців фіналу: Дениса Опару («Сокіл») і Назара Крилевця («Урожай»), яких відзначили спеціальними призами.

Участь у нагородженні взяли дружина Олександра Горностаєва Наталія, донька Олександра й онук Марк та голова районного осередку «Колоса» Микола Півень.

До речі, останні два роки кубок здобувала команда з Розсошенців «Галант-Олімп».


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації