Вхід | Реєстрація

Віталія Чегринця нагородили посмертно

Віталія Чегринця нагородили посмертно

Орден військовослужбовці передали дружині й сину Захисника.

24 травня, за дорученням Президента України, Оксані Чегринець та її сину Матвію передали орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким Головнокомандувач нагородив посмертно військовослужбовця Збройних Сил України, солдата Віталія Чегринця. Також під час передачі нагороди були присутні батьки загиблого військового Геннадій Миколайович та Раїса Іллівна.

Нагадаємо, що 15 жовтня минулого року мешканці Новосанжарської громади провели в останню путь жителя Руденківки Віталія Чегринця.

Герой народився 3 жовтня 1983 року в Руденківці. Після закінчення школи, здобув робітничу професію і влаштувався працювати на залізницю.

12 січня 2013-го Віталій був мобілізований до ЗСУ. Проходив військову службу в 72-ій окремій механізованій бригаді  імені Чорних Запорожців в/ч  2167 стрільцем, помічником гранатометника.

23 лютого в районі Вугледару ворог обстріляв артилерією позиції українських військових. Під час обстрілу Віталій Чегринець зник.

Після отримання результатів ДНК-експертизи, підтвердилася інформація про його загибель.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації