Вхід | Реєстрація

Один суд Фещенко вже програв

Один суд Фещенко вже програв

Днями стало відомо про офіційне рішення Другого Апеляційного адміністративного суду. Воно стосується одного із позовів колишніх чиновників Кобеляцької міської ради.

Думаю, що читачі "ЕХО" ще мають пам'ятати цілу епопею щодо відсторонення від посади на той момент виконуючого обов’язки міського голови Василя Фещенка та обрання на його місце Василя Кіптілого.

Одразу після закінчення пам’ятної сесії міської ради, було зрозуміло, що сторони конфлікту в обов’язковому порядку оскаржуватимуть дії своїх опонентів у судах. Так і сталося.

Зокрема, Василь Фещенко ще 4 квітня звернувся із позовом до Полтавського окружного адміністративного суду, в якому прохав визнати протиправним рішення депутатів, які позбавили його повноважень.

І тоді суддя Шевяков частково задовольнив вимоги Фещенка. Він прийняв рішення, яким призупинив дію рішення сесії і заборонив усім реєстраторам здійснювати будь-які дії по реєстрації нового керівника Кіптілого.

Але, як виявилося, рішення судді Шевякова було запізнілим. На момент його прийняття інша сторона, тобто Кіптілий, та депутати, які його підтримують, уже встигли провести всі реєстраційні дії.

А після цього ще й оскаржили рішення судді Шевякова в суді вищої інстанції.

І ось 29 травня Другий Апеляційний адміністративний суд прийняв Постанову, якою фактично скасував рішення Шевякова. Тобто де-факто і де-юре визнав законними дії  «заколотників», які скинули Фещенка, і відмовив Василю Васильовичу в його вимогах щодо поновлення на роботі.

Хоча й це рішення ще можна оскаржити.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації