Вхід | Реєстрація

Білицьких школярів відзначили в шести номінаціях

Білицьких школярів відзначили в шести номінаціях

Днями в селищному будинку культури відбувся святковий захід «Гордість Білицької громади-2024», під час якого були відзначені талановиті діти і їх наставники. Захід присвячувався міжнародному святу День захисту дітей та став підсумком досягнень підростаючого покоління, здобутих протягом навчального року.

За сценарієм ведучі Анастасія Чишкала та Марина Гармаш один за одним запрошували на сцену юних переможців шести номінацій та вчителів.
Дітей відзначили грамотами і подарунковими сертифікатами за зайняті призові місця у Всеукраїнських, обласних олімпіадах з навчальних предметів, спортивних турнірах, творчих та інтелектуальних конкурсах, змаганнях з розробки робототехніки, пожежних дружин.

У перервах між урочистостями присутніх вітали вокальні дуети та тріо (керівники Лобов Семененко і Олена Олефірова), а також хореографічний колектив «Мальви» (керівник Людмила Безручко).

Крім того, на території Будинку культури для відвідувачів діяли локації, які підготували гуртківці «Школи безпеки», працівники місцевої пожежної частини, представники правоохоронних органів, бібліотекарі, учасники гуртка робототехніки, члени Молодіжної ради та молодіжних організацій, котрі діють у громаді. Діти знайомилися з роботою рятувальників і поліцейських, малювали, ліпили з глини й пластиліну та брали участь у інших майстер-класах.

Також відбувся сімейний перегляд мультфільму під відкритим небом.

До речі, за ініціативою селищного голови Білицької громади Миколи Скрильника, школярі, яких запрошували на сцену для нагородження, отримали сертифікати, які протягом червня вони зможуть обміняти на грошові подарунки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації