Вхід | Реєстрація

Спорт за тиждень

10 квітня в Кобеляках, в спорткомплексі «Іскра», відбулися фінальні змагання обласної організації ВФСТ «Колос» з настільного тенісу, в яких прийняло участь 9 команд з різних районів. Змагання проходили за коловою системою. Серед чоловіків перше місце зайняв С. Кушніренко (Козельщинський р-н), друге — О. Шапаренко (Лубенський р-н). Наш юний тенісист Артем Лебедєв  із Радянського, який захищав честь нашого району, зайняв третє місце. Його односельчанка Марина Біленко серед жінок була п’ятою. Перше місце зайняла Я. Березовська (Козельщинський р-н), друге — М. Мозгова (Кременчуцький р-н), третє — О. Воронько (Новосанжарський р-н). В загальнокомандному заліку наші земляки посіли 3 місце, другими були новосанжарці, а першими козельщани.
А на майданчику зі штучним покриттям серед сільських школярів 1994 року народження і молодших відбулися змагання з міні-футболу. В турнірі разом з командою господарів майданчика прийняли участь спортсмени із Великобагачанського, Гадяцького, Кременчуцького та Полтавського районів. Команда Пирятинського району з поважних причин не прибула на змагання. В першій підгрупі команда Полтавського району по черзі обіграла команду із Кобеляк з рахунком 3:0, а потім команду Гадяцького району з рахунком 3:1. Наші земляки в другій грі  завдали другу поразку гадячанам з рахунком 3:1.
В другій підгрупі було лише дві команди. Великобагачани розгромили своїх суперників, команду Кременчуцького району, з рахунком 7:0.
У матчі за третє місце зустрілися господарі та команда із Кременчука. В основний час жодній з команд не вдалося вразити ворота суперників, і доля третього місця вирішувалася в післяматчевих шестиметрових. Влучнішими були кобелячани, вони забили три пенальті із трьох, а гості одного разу схибили. В результаті за нашими юними футболістами третє місце. У фіналі команда з Великобагачанського району перемогла полтавчан з рахунком 4:2.
В Кобеляцькій ЗОШ №2 відбулися фінальні змагання обласної організації ВФСТ «Колос» з шашок та шахів. В змаганнях з шахів наша команда виступала в такому складі: Р. Нурієв (Світлогірське) зайняв 3 місце, Горгола Г. (Білики) — 5 місце, Вібла Н. (Шенгури) — 7 місце. В загальнокомандному заліку кобелячани посіли 2 місце, поступившись команді Решетилівського району 2 очками. Третє місце за командою із Пирятина,  а перше за решитилівчанами. А от шашкісти в загальнокомандному заліку були першими. Честь нашого району захищали біличани. Дяченко І. зайняв перше місце серед чоловіків, а Жук О. — дев’яте місце. Серед жінок Г. Чуб була другою. В командному заліку другими були решетилівчани, а третьою була команда із Диканьки.
10 квітня в Кобеляках, на базі спорткомплексу «Іскра», відбулася перша стикова зустріч за вихід до півфіналу 11 чемпіонату Полтавщини з волейболу, в якому зустрічалися команди «Колос» (Кобеляки) та «Вагонобудівник» (Кременчук). 25:20 — з таким рахунком кобелячани перемогли своїх суперників у першій партії. В другій партії перемогу святкували кременчужани 25:20. Третя і четверта партії була за гостями — 25:17 та 25:22. Доля путівки за вихід до півфіналу буде вирішуватися 14 квітня в Кременчуці.
10 квітня відбулися перші матчі 1/16 фіналу кубка Кобеляцького району з футболу сезону 2010 року, в яких зустрічалися такі пари команд: «Колос» (Павлівка) — «Бутенки-1» 3:2, «Спарта» (Лутовинівка) — Сухинівка 10:0, «Оріль» (Канави) — «Лан» (Шенгури) 1:6, Красне — «Будекспрес» (Кобеляки) 1:6, «Спартак» (Рибалки) — Радянське 4:1, Іванівка — «Дніпро» (Світлогірське) 5:1, Др. Гребля — Котовське 4:2.
Матчі-відповіді відбудуться 17 квітня. Початок  о 16-ій годині. Зустрінуться команди:  «Бутенки-1» — «Колос» (Павлівка), Сухинівка — «Спарта» (Лутовинівка), «Лан» (Шенгури) — «Оріль» (Канави), «Будекспрес» (Кобеляки) — Красне, Радянське — «Спартак» (Рибалки), «Дніпро» (Світлогірське) — Іванівка, Котовське — Др. Гребля.
11 квітня на районному стадіоні «Колос» повинен був відбутися матч 1/8 фіналу кубка Полтавської області з футболу, в якому команда «Колос» (Кобеляки) мала зустрічатися з командою «Газовик» (Базилевщина). За два дні до гри, а саме, в п’ятницю, гості повідомили у федерацію футболу Полтавської області, що вони знімають свою команду з розіграшу. В інших матчах зустрічалися такі пари команд: ФК «Миргород» — ФК «Рокита» 1:1, ФК «Гадяч» — «Нове життя» (Андріївка) 0:1.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2010, 11:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації