Вхід | Реєстрація

Потрібна допомога — звертайтесь

При територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян управління праці та соціального захисту населення функціонує «Соціальний офіс», який розташовано за адресою м. Кобеляки, вул. Комсомольська, 17.
Обслуговування «Соціальним офісом» є одним із новітніх видів надання послуг та організації соціального захисту пристарілих, інвалідів та соціально незахищених громадян району.
«Соціальний офіс» включає в себе роботу провідного юрисконсульта, який надає юридичні консультації з роз’яснень законів України щодо соціального захисту населення, умов та надання різних видів допомоги у відділеннях територіального центру.
До «Соціального офісу» за телефоном 3–44–16 за консультацією та допомогою можуть звернутися пенсіонери, одинокі непрацездатні громадяни, інваліди І та II групи незалежно від віку та соціально незахищені громадяни.
Працівниками «Соціального офісу» ведеться облік бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, які потрапили у складне соціальне становище, організовується їх соціальний супровід, в ході якого надається допомога в оформленні документів, реєстрації, працевлаштування через центр зайнятості.
Згідно затверджених графіків прийому громадян, організовуються консультації спільно із спеціалістами Пенсійного Фонду України, Управління праці та соціального захисту населення та відділом у справах сім’ї та молоді райдержадміністрації. Графік роботи «Соціального офісу»:
понеділок, вівторок — з 8.00 до 17.00, з перервою на обід — з 12.00 до 13.00;
середа, четвер — з 13.00 до 17.00;
п’ятниця — з 8.00 до 16.00, з перервою на обід — з 12.00 до 13.00.

Автор: Ірина СТОВБА, провідний юрисконсульт «Соціального офісу»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2010, 11:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації