Вхід | Реєстрація

Міліціонери вилучили рибу та передали її хворим

Міліціонери вилучили рибу та передали її хворим
Упродовж квітня — на початку червня 2010 року на території Новосанжарського району проводиться широкомасштабна операція під назвою «Нерест-2010». Зокрема, 8‑го квітня працівниками Новосанжарського райвідділу міліції було проведено оперативне відпрацювання по річці Ворскла. Під час рейду вилучено 22 кг риби та 57 рибальських сіток. Особи, у яких вилучено знаряддя для промислу та улов, притягнуті до адміністративної відповідальності.
Вилучену рибу працівники міліції передали до їдальні Новосанжарської ЦРЛ. Сітки було знищено шляхом спалення.

***

Минулих вихідних така собі громадянка О. добре погостювала у своїх знайомих в селі Пудли. Жінка, залишаючи будинок своєї подруги, прихопила DVD-програвач, курточку та продукти харчування. Цим самим завдала потерпілій збитків на суму приблизно у 600 гривень. Викрадене О. невдовзі продала, а виручені гроші незабаром успішно пропила разом із своїми знайомими із села Вільний Степ. Таким самим чином О. незадовго перед тим викрала велосипед у жительки села Пологи. Двоколісний транспортний засіб теж пішов, як кажуть, «на пропой». Але надалі алкогольні пристрасті жіночки зупинили працівники міліції, які затримали її за скоєння вищезазначених злочинів. Проти громадянки О. порушили кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2010, 11:27 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації