Вхід | Реєстрація

Жителі Білицької громади зібрали кошти на чергове авто для військових

Жителі Білицької громади зібрали кошти на чергове авто для військових

Загалом сума від благодійників склала більше 200 000 гривень.

У четвер, 6 червня, жительку Білицької територіальної громади Альону Педченко запросили в селищну раду, аби передати благодійні кошти на придбання позашляховика для військових. Справа в тому, що наш земляк Микола Педченко проходить службу в Збройних Силах України. Військовослужбовець разом із побратимами боронять українські землі на передовій.

За інформацією пресслужби селищної ради, працівники місцевих бюджетних установ активно долучилися до збору коштів. Цього разу благодійникам вдалося зібрати 121 080 гривень.

До збору останньої благодійної допомоги долучилися працівники виконавчого комітету Білицької селищної ради, фінансового управління, освітяни, культпрацівники, спортінструктори.

Також кошти на автомобіль збирали під час благодійних концертів у Білицькому, Бутенківському, Дрижиногреблянському, Червоноквітівському, Чорбівському, Жуківському закладах культури, селищній мистецькій школі.

Враховуючи минулі рази, всього на автомобіль передано 200 595 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації